DG Internetbureau | Is er een match?
15747
page,page-id-15747,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Is er een match?

Onze klanten besteden – terecht – veel tijd aan het selecteren van het juiste bureau. Wij besteden ook veel tijd aan het selecteren van de juiste klanten. Dat is net zo belangrijk. Een goede match is namelijk essentieel voor het succes van een project. Op deze pagina leest u meer over waar wij naar op zoek zijn in een klant.

De website:
slechts een online visitekaartje of een centrale rol binnen de organisatie?
 Visitekaartje

Ziet u uw website nog steeds slechts als ‘digitale brochure’? Het ‘online visitekaartje’ waar potentiële klanten alleen naartoe gaan als ze even het adres of telefoonnummer van uw organisatie zoeken? Dan verwijzen wij u graag door naar een ander bureau.

 Centrale rol

Deelt u echter de mening dat een website een centrale rol moet hebben binnen de strategie en bedrijfsvoering? Dat een goed doordachte online strategie leidt tot meer leads, klanten en kostenbesparingen? Dan heten we u graag welkom om eens verder kennis te maken.

De oplevering:
Bij livegang is het project afgerond of begint het dan pas?
 Afgerond

Bent u van mening dat de samenwerking met uw bureau eindigt op het moment dat de website is opgeleverd? Omdat dan de klanten vanzelf wel komen? Dan adviseren wij u om een bureau te selecteren dat na livegang de deur achter zich dichttrekt.

Just getting started!

Uit ervaring weten wij echter dat een succesvol project eigenlijk pas begint op het moment dat de site live gaat. Continu meten en bijsturen is de sleutel tot een steeds beter converterende online presence. Deze optimalisatie, in combinatie met creatieve online marketing campagnes leidt tot meetbare resultaten die bijdragen aan uw doelstellingen.

Online strategie:
Een website staat geisoleerd of is deel van een bredere online strategie?
 Geisoleerd

“Social media? Dat volgt later wel”. Of: “Marketing campagne? Eerst maar es even kijken wat er gebeurt zonder”. Of: “Iemand hier kan wel eens wat emailmarketing doen; komt goed!”

We hebben ze allemaal wel eens gehoord. En eigenlijk is de conclusie altijd hetzelfde: Een website zonder verkeer levert niks op. En websites die niks opleveren, daar werken wij niet aan mee.

.

Een online presence

DG Agency werkt in alle projecten op basis van onze Succesformule: Succes = Verkeer x Conversie x Orderwaarde.  Dit betekent dat er bij elk project uitgebreid aandacht is voor het genereren van traffic naar uw website. In onze ogen staat een website daarom nooit geïsoleerd maar is een integraal onderdeel van een bredere online presence.

Doelstellingen:
Spreekt u liever over pixels & kleurcodes of over leads, sales en kostenbesparing?
 Pixels en kleurcodes

Wilt u zich bezighouden met kleurcodes en pixels? Sparren over hexacodes, RGB, Fonts en PPI? Geen probleem. Er zijn tal van designers die zich uitsluitend manoeuvreren op dat vlak en geen oog hebben voor functionaliteit en conversie. 

 Leads, sales en kostenbesparing

Wij geloven dat een geweldig design een logisch gevolg is van een aantal hele andere onderwerpen, zoals: branding, doelgroepen, salesfunnels, leadgeneratie, orderwaardes etc. Als Manager, Directeur of Ondernemer heeft u daar vaak veel meer verstand van. Laat het vervolgens aan onze professionele Designers om dat te vertalen naar een Grafisch Ontwerp wat van het scherm afspat. En maakt u zich geen zorgen, u wordt uiteraard overal in betrokken.

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!