DG Internetbureau | Online Marketing
16030
page,page-id-16030,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Online marketing

Online marketing is cruciaal in het aantrekken van relevante bezoekers op uw website. Lees hoe DG Internetbureau creatieve campagnes ontwikkelt en beheert voor haar klanten.

Een creatieve online marketing campagne zorgt voor verkeer en is tegelijkertijd de eerste stap in een geweldige ervaring van uw merk. Een succesvolle online marketing campagne vereist niet alleen creativiteit maar ook een stuk zakelijk inzicht, analytics en onderzoek. Daarom wordt een campagne van DG Internetbureau altijd opgezet door een team waarin elk van deze expertises zijn vertegenwoordigd. U bent ervan verzekerd dat wij een creatieve campagne ontwikkelen die aansluit bij uw doelstellingen en zorgt voor rendement.

Het belang van Online marketing

Een geweldige website met een uitstekende conversie is waardeloos zonder bezoekers. Het zijn bezoekers die een website bestaansrecht geven. Online marketing is de sleutel tot het genereren van meer, kwalitatief bezoek op uw site. Afhankelijk van uw doelstellingen ontwikkelen wij een campagne op maat. Of het nu gaat om een social campagne via Facebook, een actuele dienst via Adwords of een bannercampagne met een customlandingspagina; DG Internetbureau zorgt voor resultaat.

DG Internetbureau helpt haar klanten bij het ontwikkelen, inrichten en beheren van deze campagnes. In nauw overleg worden doelstellingen in kaart gebracht en de verschillende mogelijkheden bekeken. Uiteraard houden wij hierin rekening met beschikbare budgetten.

Gedurende de looptijd van de campagne is er een sterke focus op monitoring en bijsturing om maximaal rendement te halen. Bijsturen gebeurt in samenspraak met de klant op basis van intensief overleg.

Meer weten?

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van Online marketing. In een persoonlijk gesprek bespreken we best-practices, succes cases en mogelijkheden voor uw organisatie.

Meer diensten

Contact

Klinkt goed!<br />
Ik wil sparren!
Klinkt goed!
Ik wil sparren!
Ik hou jullie<br />
in de gaten via Social!
Ik hou jullie
in de gaten via Social!

Volg ons op d social media!

 

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!