DG Internetbureau | Online strategie
15962
page,page-id-15962,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Online strategie

Online succes begint bij online strategie. Lees hier hoe online strategie invloed heeft op Design, Development en Online Marketing en hoe DG Internetbureau u kan helpen.

Het ontwikkelen van een online strategie dwingt om gestructureerd na te denken over een aantal belangrijke zaken. Denk aan:

 

  • Wat is uw doelgroep en hoe gedraagt deze zich online?
  • Wat zijn de doelstellingen van uw organisatie en welke rol speelt de website hierin?
  • Welke instrumenten kunnen we inzetten om uw bezoekers te ‘engagen’ met uw website?

 

Deze strategie wordt geformuleerd door onze kennis van de online wereld te bundelen met uw kennis van uw bedrijf en branche. En zo ontstaan mooie dingen.

 

Het belang van online strategie

De impact van uw online strategie is enorm. Aan de hand van de online strategie wordt namelijk het volledige project ingericht. De invloed hiervan gaat vaak verder dan u zou denken. Wist u namelijk dat:

 

  • Het identificeren van uw doelgroep verstrekkende gevolgen heeft voor het grafisch ontwerp omdat een grootzakelijke klant in de zorgsector andere verwachtingen heeft dan jonge hipsters in de Randstad?
  • Het gedrag van uw doelgroep van invloed is op de online marketing; is men te bereiken op Facebook, LinkedIn of wellicht via Adwords?
  • De doelstellingen van uw organisatie in grote mate bepalend zijn voor de functionele indeling van uw website: mikken we op online verkopen (E-commerce) of wordt uw dienst aan tafel verkocht (lead-generatie). Of gaat het om kostenbesparingen in de back-office van uw organisatie? Elk van deze doelstellingen heeft invloed op de indeling van uw site.

 

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u meer. Onze experts denken graag met u mee. Neem contact op en start direct met doorpakken.

Meer diensten

Contact

Klinkt goed!<br />
Ik wil sparren!
Klinkt goed!
Ik wil sparren!
Volg ons op de Social Media
Volg ons op de Social Media

Volg ons op d social media!

 

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!