DG Internetbureau | Succesformule
15837
page,page-id-15837,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Succesformule

Wat maakt een website succesvol? Die vraag krijgen wij regelmatig van onze klanten. Het antwoord delen wij hier graag met u.

Door jarenlange ervaring heeft DG Internetbureau mee mogen kijken in de ‘keuken’ van talloze websites. In sommige gevallen waren wij betrokken bij het design of de bouw, andere keren bij de online marketing en content. In de meeste gevallen echter was DG Internetbureau verantwoordelijk voor het gehele project als Full Service bureau. Deze ervaring heeft tot een fundamenteel inzicht geleid over wat een website succesvol maakt. In de kern is het één simpele, elegante formule die voor iedereen te begrijpen is. Wij noemen het de Succesformule:

Succes= [Verkeer] x [Conversie] x [Orderwaarde]

Verkeer: hoeveel bezoekers heeft uw site?

Conversie: welk deel van uw bezoekers wordt omgezet in leads/klanten?

Orderwaarde: hoeveel marge heeft u op een product of dienst?

Alhoewel de formule eenvoudig is en intuitief voelt als een ‘open deur’ dwingt het om gestructureerd na te denken over wat uiteindelijk het rendement van uw website bepaalt. En zoals zo vaak; het is het topje van de ijsberg. Veel van de creativiteit, kennis en expertise zit verborgen in werkzaamheden onder de oppervlakte. Lees verder om meer te leren over Verkeer, Conversie en Orderwaarde.

 

Verkeer

Een succesvolle website heeft bezoekers nodig. Weet dat het hier niet alleen gaat om kwantiteit, maar ook om kwaliteit. Liever 10 relevante bezoekers dan 100 bezoekers die er niet toe doen. DG Internetbureau helpt organisaties bij het verhogen van het aantal juiste bezoekers. Dit doen wij door creatieve online marketing campagnes die bijdragen aan uw doelstellingen.

Conversie

Het juiste bezoek op een website is een goed begin. Echter, het succes van een website is afhankelijk van wat er met deze bezoekers gedaan wordt. Hoe zetten we anonieme, passieve bezoekers om naar bekende, actieve prospects/leads/klanten die leiden tot omzet? Dat doen we door bezoekers te verleiden om actie te ondernemen, zoals:

  • Het aanvragen van een offerte
  • Het maken van een afspraak
  • Het downloaden van whitepapers
  • Het inschrijven voor nieuwsbrieven
  • Het volgen op de social media
  • Een ‘Bel-mij-terug’ formulier invullen
Wilt u weten hoe wij zorgen voor Conversies op de websites van onze klanten? Geweldig design, slim programmeerwerk en continu meten en optimaliseren.

Orderwaarde

Het uiteindelijke succes wordt in grote mate bepaald door orderwaardes en marges op uw diensten en producten. Het is cruciaal om deze metrieken mee te nemen in de strategie omdat ze een grote impact hebben. Deze impact beperkt zich niet alleen tot design maar hebben ook invloed op de allocatie van uw online marketingbudgetten en de werkzaamheden m.b.t. conversie-optimalisatie.

Succesformule op maat

Een van de klantadviseurs van DG Internetbureau zit graag met u aan de tafel om mee te denken over de mogelijkheden voor uw organisatie. In een vrijblijvend gesprek sparren we over een succesformule op maat.  We vertellen over de kansen van het web, inspireren u met een aantal cases en beantwoorden al uw vragen.

Contact

Klinkt goed!Ik wil sparren!
Klinkt goed!Ik wil sparren!
Ik hou jullie<br />
in de gaten via Social!
Ik hou jullie
in de gaten via Social!

Volg ons op d social media!

 

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!