DG Internetbureau | Team
15934
page,page-id-15934,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Het team

Een divers, professioneel en hoogopgeleid team werkt met passie aan uw project. Met zowel kennis en ervaring op het gebied van business, marketing, design en development bent u zeker van een geweldig resultaat. Een resultaat dat niet alleen gaat om pixels en kleurcodes, maar vooral om rendement dat bijdraagt aan uw doelstellingen.

 

DG Internetbureau bestaat uit drie vaste medewerkers: Matijs, Bart Jan en Alexander. In elk project dat we draaien zijn in ieder geval de drie vaste medewerkers betrokken. Daarnaast werken wij intensief samen met een team van freelancers en zzp-ers die regelmatig intern bij ons zitten. Op deze manier blijven we flexibel en kunnen we werken voor kleine maar ook grote klanten.

 

Alexander

Alexander is Klantadviseur bij DG Internetbureau. Hij helpt klanten door de beste mogelijk oplossing te adviseren voor het project. Daarnaast is hij – door zijn uitgebreide kennis van Online Marketing, Sales en Communicatie – vaak betrokken bij de inrichting van de online marketing campagnes van onze klanten.

 

Alexander is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master in de Bedrijfskunde. Deze bedrijfskundige opleiding wordt aangevuld met inmiddels 7 jaar ervaring in de ‘online wereld’. Als geen ander weet hij wat er speelt u in uw organisatie en is hij op de hoogte van de mogelijkheden online. Met deze bagage is hij in staat u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

 

Matijs

Matijs is ontwikkelaar van de Front End van uw project. Door Design en Front End te combineren heeft hij totale controle over het eindresultaat en weet hij uw wensen moeiteloos te vertalen naar de online beleving die u voor ogen heeft.

 

Matijs heeft een technische opleiding aan de Hogeschool Rotterdam genoten. Hierna heeft hij nog een Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit afgerond alvorens hij begon aan zijn carriere als programmeur. Met deze achtergrond ziet hij als geen andere ontwikkelaar het grote plaatje en weet het project hier moeiteloos op te sturen.

 

Bart Jan

Bart Jan is verantwoordelijk voor de Back End en infrastructuur van uw project. In nauwe samenwerking met Matijs bepaalt hij de onderliggende structuur van al onze projecten. Met een sterke focus op flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie bent u ervan verzekerd dat uw project draait op de nieuwste technieken.

 

Bart Jan is afgestudeerd in de Informatica aan de Universiteit van Amsterdam met een Master in Artificial Intelligence. Deze inhoudelijke kennis wordt aangevuld met een set sociale vaardigheden waardoor Bart Jan in staat is om complexe, technische onderwerpen helder te maken voor elke leek.

Contact

Klinkt goed!Ik wil sparren!
Klinkt goed!Ik wil sparren!
Ik hou jullie<br />
in de gaten via Social!
Ik hou jullie
in de gaten via Social!

Volg ons op d social media!

 

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!