DG Internetbureau | Webdevelopment
16027
page,page-id-16027,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Webdevelopment

Zoekmachines, Smartphones & Tablets en Integraties met Social Media. Zomaar een aantal zaken waar onze ontwikkelaars rekening mee houden in projecten. Lees hier meer over hoe wij denken over Webdevelopment.

DG Internetbureau werkt met de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment om uw bezoekers een optimale beleving te bieden van uw merk. Vanzelfsprekend zijn al onze projecten responsive en dus geoptimaliseerd voor zowel smartphones, tablets en computers. Daarnaast is er veel aandacht voor zoekmachines en integraties met Social Media om de hoeveelheid organisch verkeer te maximaliseren.

Wij investeren niet alleen in de voorkant van projecten; de achterkant is namelijk net zo belangrijk. Een intuïtieve, gemakkelijke gebruikservaring in het beheren van de website is cruciaal voor online succes.

Het belang van Webdevelopment

Webdevelopment is de backbone van uw online aanwezigheid. Alle functionaliteit van uw website volgt uit webdevelopment. Nette code zorgt voor betrouwbaarheid, snelheid en goede vindbaarheid in de zoekmachines. Programmeren met de eindgebruiker in het achterhoofd zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en conversies.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan in de ontwikkelingen van onze projecten? In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Meer diensten

Contact

Klinkt goed!<br />
Ik wil sparren!
Klinkt goed!
Ik wil sparren!
Ik hou jullie<br />
in de gaten via Social!
Ik hou jullie
in de gaten via Social!

Volg ons op d social media!

 

Nog niet overtuigd? Zien is geloven!