Ons DG hart klopt met een beetje A’66 bloed, daarom een community.

Alexandria’66, een grote sportvereniging waar meerdere van onze DG members een sportverleden hebben, werd evenals zovelen amateur verenigingen in de moeilijke tijden minder gesteund door de overheid. Werk aan de winkel dus om ook zonder subsidies een gezonde sportclub te zijn. Wat begon met de slogan wij zijn Alexandrianen hebben we een (nog steeds) groeiende community opgezet. Vanuit deze warme en betrokken community is een groter bereik gecreerd met meer toegangskanalen voor benodigde resources. Resultaat: meer sponsoren, meer clubacties, toeschouwers en een volle kantine.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact