Internationale expansie, op naar #1 in Europa!

Aboriginal Art Gallery, een bijzonder bedrijf met bijzondere pieces of art. In Nederland heeft de gallerij haar positie inmiddels binnen haar specifieke doelgroep gevestigd. Voor de kenners een gallerij om altijd even te bezoeken voor nieuwe en/of bijzondere stukken. Medio 2017 is de ambitie ontstaan internationaal te groeien en Europa te veroveren. Met een nieuwe E-commerce oplossing waarin de customer journey en de corporate identity centraal staan hebben we een digital piece of art klaar voor de expansie.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij  u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact