Prototype sessie: Optimaliseer de customer journey van een high traffic website.

A&O fonds gemeenten is een high traffic website voor medewerkers van de gemeente. Via dit platform wordt informatie beschikbaar gemaakt, kennis gedeeld en worden E-learning studies gevolgd. Op het oog een prima product ontwikkeld door een van onze con-collega’s. Na de lancering bleek uit de data dat belangrijke informatie en kennis niet ontsloten werd binnen de gebruikersgroep, juist een van de voornaamste doelstellingen van het platform. DG is gevraagd om hier over mee te denken in een prototype sessie. Uitkomst: een geheel nieuwe customer journey ontwikkeld vanuit het user centered design principe. Resultaat: groter bereik en betere ontsluiting.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact