Prototype sessie : Optimaliseren customer journey van high traffic website.

A&O fonds gemeenten, high traffic website voor gemeente medewerkers. Via dit platform wordt informatie beschikbaar gemaakt, kennis gedeeld en worden E-learning studies gevolgd. Op het oog een prima product ontwikkeld door een van onze con-collega’s. Na de lancering bleek uit de data dat belangrijke informatie en kennis niet ontsloten werd binnen de gebruikersgroep, juist een van de voornaamste doelstellingen van het platform. DG is gevraagd in een prototype sessie om hier over mee te denken. Uitkomst een geheel nieuwe customer journey ontwikkeld vanuit het user centered design principe. Resultaat groter bereik en betere ontsluiting.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij  je mee in de digitale wereld. Wij laten je zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partners selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten je dus echt zien hoe jouw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) je doelstellingen gaat realiseren en je  digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481618 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact