Recruitmentplatform om de toekomst van onze bouwsector veilig te stellen.

De traditionele technische sector maakt zich zorgen voor de toekomst. Uit alle statistieken blijkt dat er een groot tekort aan technisch opgeleid personeel gaat ontstaan in deze sector. Zo ook in de Nederlandse bouwsector. Tijd voor actie dus. Bouwend Nederland heeft zich als initiatiefnemer als doel gesteld de jeugd weer enthousiast te maken voor de bouwsector en is de campagne “je gaat het maken” gestart. DG is gevraagd om door middel van een user centered design aanpak de customer journey op het platform te optimaliseren specifiek voor jonge bezoekers. DG gaat het maken!

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact