The internet of things, toegepast bij wereldwijde innovatieleider.

Mampaey, wereldspeler op het hoogste niveau. Uitblinkend in innovatie en wordt door haar innovatieve leiderschap met awards geprezen. Innovators zitten nooit stil en zien kansen met nieuwe technologiën. DG is gevraagd een rol te spelen in het laatste R&D project binnen Mampaey. De toepassing van the internet of things. We hebben de datastroom op gang gebracht en gekoppeld aan interpretatiesoftware waarmee protocollen geautomatiseerd in gang gezet worden. Welkom in de nieuwe wereld.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact