Datadriven online marketing en social media campagnes.

Mascolori is een bijzonder merk voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. In de jaren van bestaan is Mascolori altijd actief geweest met social kanalen, waardoor ze een grote community van volgens en “likers” aan zich hebben weten te binden. DG is gevraagd om de groei van het online bereik verder te ondersteunen maar ook om de community te bewegen naar conversie en te begrijpen waarom. Wij laten ons niet verbazen en gaan voor de datadriven aanpak. Meten is weten!

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact