Creatieve online datadriven recruitment campagne.

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. En hard op weg in de markt voor internet, tv en bellen (Alles-in-1). Sinds 2005 breken zij traditionele markten open, met de visie: hoe meer concurrentie, des te lager de prijzen. Des te beter de dienstverlening is en hoe meer we innoveren. Voor zulke ambitieuze doelen zijn goede competente mensen nodig. DG is gevraag een rol te spelen in een online recruitment platform. Resultaat: een datadriven oplossing waar we mee in staat zijn key pull-factoren te identificeren per functie. Wij doen dus gewoon mee aan traditionele markten openbreken.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij  je mee in de digitale wereld. Wij laten je zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partners selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten je dus echt zien hoe jouw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) je doelstellingen gaat realiseren en je  digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481618 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact