Creatieve online datadriven recruitment campagne.

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Ook zijn ze hard op weg in de markt voor internet, tv en bellen (Alles-in-1). Sinds 2005 breken zij traditionele markten open, met de visie: hoe meer concurrentie, des te lager de prijzen. Des te beter de dienstverlening is en hoe meer we innoveren. Voor zulke ambitieuze doelen zijn goede competente mensen nodig. DG is gevraagd een rol te spelen in een online recruitment platform. Resultaat: een datadriven oplossing waar we mee in staat zijn key pull-factoren te identificeren per functie. Wij doen dus gewoon mee aan het openbreken van traditionele markten.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij  u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact