Serving across borders

Showcase Saltwater

Om meer grip te krijgen op de aanwas aan nieuwe klanten en de ambitie om verder te groeien was er aanleiding voor Saltwater om verder te digitaliseren en zich bezig te houden met online marketing. Een nieuwe ambitie, nieuwe doelen en een herpositionering zorgt ervoor dat Saltwater behoefte had aan een strategische partner om dit proces te begeleiden.

Het redesign is doorgevoerd en de herpositionering is tactisch ingezet. Meerdere leads hebben geleid tot nieuwe samenwerkingen.

What should we achieve for you

Doelstelling campagne

  • Herpositionering in de markt;
  • Meer grip op aanwas nieuwe klanten;
  • Lead generation;
  • Realiseren van digitale groei.

Custom naval engineering solutions

Over Saltwater

Saltwater biedt op maat gemaakte technische oplossingen voor de marine- en offshore-industrie. Het team van professionele, multidisciplinaire scheepsingenieurs levert, ongeacht de uitdaging, levertijd of budget. Saltwater is een internationale organisatie en de flexibele partner die uw bedrijf aanvult met kennis, ervaring en innovatieve engineering.

Visibility at the right moment

Google ads

Bijna iedere online zoekactie begint in een zoekmachine. Wil je online gevonden worden dan is dit dé plek om zichtbaar te zijn. Je richt je op gebruikers vlak voordat ze een beslissing nemen of een aankoop doen.

Als gecertificeerd bureau weten wij dat een goede accountstructuur belangrijk is. Het automatiseren van taken op basis van machinelearning technologie van Google wordt met een goede structuur optimaal benut. Je richt je advertentiegroepen en campagnes namelijk zo in dat elke groep genoeg data verzameld. Presteert een advertentie(groep) minder dan verwacht? Dan weten wij precies waar dit aan ligt.

Er zijn search en display campagnes opgezet, elk gericht op een ander thema en doelstelling. Met display campagnes is er aan de naamsbekendheid gewerkt. En richten we ons alleen op relevante websites die de doelgroep bezoekt. Met search campagnes zijn we gaan targeten op high-intent zoekwoorden om relevant verkeer te genereren.

We stuurden aan op data, beoordeelden gegevens uit Google Analytics en experimenteerden met verschillende invalshoeken. De ads campagnes leverden diverse interessante aanvragen op.

Book more qualified meetings

LinkedIn

Met Linkedin is de focus gelegd op de promotie van de verschillende diensten van Saltwater. Door het inzetten van verschillende advertentieformats voor lead nurturing en lead generation is de naamsbekendheid verbeterd en zijn er leads binnengekomen.

Het promoten via Linkedin heeft er voor gezorgd dat de kwaliteit van leads significant omhoog is gegaan. Het opvolgen van leads en de snelheid waarin ze verder converteren is drastisch verbeterd.

Rebrand us

Herpositionering

De oude website was toe aan vervanging en was geen representatieve weergave meer van de visie van Saltwater. Om verder te groeien is er gekozen voor een herpositionering die past bij hetgeen dat Saltwater hedendaags uitdraagt.

In het brandbook is het nieuwe DNA van Saltwater opgenomen. Het merk is in kaart gebracht en is doorontwikkeld in een nieuwe huisstijl. Waardoor vanuit de kern nu een krachtigere boodschap over wordt gebracht. Ter promotie van de nieuw huisstijl is er een rebrand campagne uitgezet.

A couple impressions

Saltwater

mock up bwts 2
Mockups website DG (1)

Get in touch

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan DG Internetbureau om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.