Vernieuwing van online presence waar ontsluiting van het (brede) diensten pakket en lead-gen een centrale rol speelt.

Ingenieursbureau SGS ROOS+BIJL is de specialist op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Met ruim 1.800.000 km in Nederland aan ondergrondse kabels en leidingen voor verschillende toepassingen en doeleinden is er veel te adviseren, te engineeren en te realiseren.

 

De uitdaging
Hoe ontsluiten we de juiste diensten voor de verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende behoeften en wensen. En als we de ontsluiting goed op orde hebben hoe kunnen we dan via online middelen en instrumenten leads genereren?

 

Ontsluiten
In het DG | Creative Lab hebben we meerdere creative sessies gehouden om verschillende user stories uit te werken. Onze online strategen zijn met deze input aan de slag gegaan om de perfecte customer journey in kaart te brengen. Vanuit een user centric design benadering zijn er product-markt-combinaties gedefinieerd. Met deze benadering kan SGS ROOS+BIJL haar opdrachtgevers op het gebied van ondergrondse infrastructuur informeren over trends en ontwikkelingen in een specifieke markt. Voor deze specifieke markt kan SGS ROOS+BIJL haar relevante diensten presenteren en haar deskundigheid/ervaring presenteren in een overzicht van projecten relevant voor deze markt.

 

lead-gen
Per product-markt-combinaties zijn er gemeenschappelijke uitdagingen gedefinieerd. Marktontwikkelingen, trends en wetgeving zijn daar goede voorbeelden van. Wij hebben slimme methodieken bedacht om met deze relevante informatie bezoekers om te zetten in prospects voor het sales team. Daarnaast hebben wij “Specialisten” benoemd per product-markt-combinatie. Door gebruik te maken van koppelingen en middelen die LinkedIn ons biedt maken we prospects bekend en benaderbaar via LinkedIn.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  First round is always on us!

  Let’s prototype Digitale Groei

  In ons Creative Lab nemen wij u mee in de digitale wereld. Wij laten u zien hoe onze bewezen methodiek werkt en passen dit in een creative sessie toe op uw businesscase.

  Wij snappen dat een nieuwe online business partner selecteren lastig kan zijn. Daarom laten wij vooraf zien wat wij voor u gaan betekenen.

  Dit doen we altijd in combinatie met een uitgewerkt prototype. Wij laten u dus echt zien hoe uw online strategie (combinatie van marketing strategie en web-strategie) uw doelstellingen gaat realiseren en u digitaal zal laten groeien.

  Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

  Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

  Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact