Advies & Strategie

De roadmap naar jouw digitale succes

Full Service Creative Digital Agency

We design and create Digital growth strategies

Met meer dan 100+ advies en strategie trajecten weten wij dat elke succesvolle journey van huidige situatie naar geambieerde situatie begint bij gedegen advies en een doordachte strategie.

 

Hoe werkt een advies en strategie traject bij DG? Een van onze Senior consultants (MSc BA Strategy) schuift bij u aan en samen duiken jullie de business in tot aan het DNA van de organisatie. Met kennis van het digitale landschap vetalen wij jouw ambitie en business doelstellingen naar een op maat gemaakte digitale strategie (omnichannel-approach). Uitkomst de roadmap naar jouw succes.

Excecutie advies en strategie

De roadmap naar jouw digitale succes

In de roadmap naar digitaal succes is jouw op maat gemaakte digitale strategie concreet gemaakt en ingericht met geavanceerde instrumenten uit onze digitale toolbox. Jouw doelgroep is super scherp ontsloten, heeft een persona gekregen en is een plan uitgewerkt hoe we jouw DMU moeten bereiken, hoe we verbinden, triggeren en converteren.

Experience sets us apart

Tool zijn maar tools.. maar tools in combinatie met 15 jaar ervaring
én specialisten aan de knoppen, daarmee realiseren we ambities.

Op basis van 15 jaar ervaring heeft ons bureau een Digital Toolbox ontwikkeld met alle instrumenten benodigd voor een succesvolle digitale strategie. Geïnspireerd op best-practices, geoptimaliseerd met data en direct klaar voor gebruik. De Digital Toolbox is van grote waarde voor opdrachtgevers die hiermee een dure learning-curve kunnen leapfroggen.

Specialist Digitale Strategie

Alexander van Diesen

Ik inspireer je graag hoe online (nog) effectiever in te zetten is voor jouw ambities.

You’re in good company

Showcases

Ontdek hoe we andere organisaties hebben geholpen met uitdagingen en ambities. In onze cases lees je meer over doelstellingen, werkwijze en resultaten.