Eerst zien, dan geloven! Wij laten vooraf – vrijblijvend – zien wat we kunnen betekenen.
In Prototype Sessie presenteren we onze visie en een werkend prototype van uw website of -applicatie. 

Waarom een Prototype Sessie?

Het selecteren van een business partner voor de ontwikkeling en implementatie van uw Digitale Strategie is lastig. Zelfs met een zorgvuldig samengestelde shortlist en een helder geformuleerd ‘Request for Proposal’ blijkt er in de praktijk toch nog te vaak op onderbuikgevoel geselecteerd te worden.

 

Bij DG denken we dat dit anders kan – en moet! Om die reden laten wij u graag vooraf zien wat we kunnen betekenen. In het DG|Creative Lab nodigen we u daarom graag uit voor een Prototype Sessie.

Wat is een Prototype Sessie?

Op basis van een intake inventariseren we uw project. We vragen naar doelstellingen, doelgroep, positionering, grafische richtlijnen en beschikbare referentie-projecten. Vervolgens gaan onze designers, developers en marketeers aan de slag. Het resultaat is een werkend Prototype van uw website/applicatie of campagne.

 

Tijdens de 2-uur durende Prototype Sessie presenteren we de visie van DG op het project en de roadmap die we hebben gevolgd om te komen van Digitale Strategie naar Prototype.

Interesse in een vrijblijvende prototyping sessie?

Neem contact op

    Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan DG Inernetbureau om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Wat kunnen we voor uw organisatie doen?

Hoe ziet de digitale toekomst van uw organisatie eruit? We vertellen het u graag.

Bel 010-8481816 | Mail info@dg-internetbureau.nl | Contact