Een divers, professioneel en hoogopgeleid team werkt met passie aan digitale projecten. In een multidisciplinair team werken wij collectief aan het succes van onze klanten. Heb jij passie voor digital, heb jij een professionele instelling en barst je van positieve energie, dan hebben wij wellicht een leuke uitdagende baan voor jou beschikbaar.

Online Marketing

Webdesigner/ WordPress specialist

Vind jij het tof om je bezig te houden met het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites die aansluiten bij de digitale strategie van onze opdrachtgevers? Dan hebben wij een uitdagende, gevarieerde baan voor jou. We zijn op zoek naar een creatieve Webdesigner/Wordpress specialist die ons team komt versterken. Je wordt betrokken bij het gehele proces: strategie, prototyping, design, implementatie en infrastructuur. 
Bekijk vacature

Klaar voor een uitdaging?

Marketing en Sales stage (MBO)

DG heeft groeiambities. WIj zoeken een collega stagiair(e) die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken en creatief wil meedenken met de organisatie. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende stageplek, waarbij je met verschillende werkzaamheden in aanraking komt.

Bekijk vacature

Whats happening at DG

The insights

Staat jouw vacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie.

info@dg-internetbureau.nl